praktische innovatie

Over Bouwzelfeenhuis

Bouwzelfeenhuis is een innovatief bouwbedrijf, gestart in 2011.

Bouwzelfeenhuis biedt de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen. Dat doen wij door een huis geheel op maat aan te bieden. Met een uniek lichtgewicht bouwsysteem kan op relatief eenvoudige wijze een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam huis gebouwd worden.


Bouwzelfeenhuis is een initiatief van Aart Scholtus en Wim Berg. Beiden hebben een passie voor bouwen in de breedste zin van het woord. Zowel in het ontwerp, de techniek als de uitvoering. 


Aart Scholtus heeft een achtergrond in de civiele techniek en heeft vandaar uit ook het EPS bouwsysteem ontwikkeld. Zijn bedrijf ASCONontwerp is een ontwerpbureau voor architectuur en constructie. 


Wim Berg heeft als ontwerper ervaring opgedaan op diverse architectenbureau’s en werkt  aan opdrachten op het gebied van architectuur en interieur.​​​​​​​ Wim Berg ruimtelijke vormgeving 


Bouwzelfeenhuis is een klein bedrijf met persoonlijke aandacht en service voor onze klanten.


Bouwzelfeenhuis ondersteunt in alle facetten van het bouwproces zoals ontwerp, vergunningaanvraag, bouwvoorbereiding, uitvoering en bouwbegeleiding.


Onze missie is om mensen te laten zien dat het mogelijk is om op een goede, duurzame en betaalbare manier een eigen huis te bouwen.


links Aart

rechts Wim